Biblioteques UAB Homepage de la biblioteca

OpacPrestecBiblioteques UABHomepageCD-ROMInternet

Exposició bibliogràfica sobre...

 Hong Kong: la fi d'una colònia britànica

 

Aquest llistat és un recull de les obres sobre Hong Kong: la fi d'una colònia britànica que es poden consultar a la Biblioteca de Ciències Socials.

 

-Podeu fer la cerca de temes relacionats dins el catàleg informatitzat de les biblioteques de la UAB http://www.babel.uab.es, tot seleccionant del desplegable el camp que us interessi. Alguns termes de cerca poden ser:

Per matèries:

Hong Kong
Regne Unit-Colònies
Regne Unit-Colonialisme

Us recordem que podeu consultar també el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (http://www.cbuc.es/ccuc).

 

-Trobareu els títols de bases de dades disponibles a la UAB a la pàgina web http://www.bib.uab.es en diversos llistats: alfabètic, per matèries i pels diferents accessos. Alguns títols d'interès poden ser: CSIC, Abi-Inform, Humanities index, Francis, Sociological abstracts, etc.

 

-A través de l'Internet es pot accedir a informació sobre Hong Kong a les adreces:

http://www.w3.org/pub/DataSources/WWW/Asia.html  

Podeu trobar més informació a partir de cercadors generals (Google, Yahoo, Altavista...) o bé a partir de la selecció de recursos temàtics del Servei de Biblioteques (http://www.bib.uab.es).

 

Consulteu el llistat bibliogràfic sobre les obres de Hong Kong: la fi d'una colònia britànica, que podeu trobar a la Biblioteca de Ciències Socials.

 

Recordeu que podeu consultar les exposicions bibliogràfiques realitzades per la Biblioteca de Ciències Socials des de la pàgina principal del Servei de Biblioteques (http://www.bib.uab.es).

 

Per informació i assessorament sobre el funcionament del catàleg i les bases de dades, adreceu-vos al Taulell de Referència i Informació Bibliogràfica, o apunteu-vos als cursos que organitzem.


Pàgina preparada per la Biblioteca de Ciències Socials
Informació tancada el 4 de juliol de 1997.
Podeu fer comentaris.