Biblioteques UAB Homepage de la biblioteca

OpacPrestecBiblioteques UABHomepageCD-ROMInternet

Exposició bibliogràfica sobre...


Amartya Kumar Sen,  
Premi Nobel d'Economia 1998

 

Aquest llistat és un recull de les obres d' Amartya Kumar Sen consultables a la Biblioteca de Ciències Socials.

L'abril de 1997 la Biblioteca de Ciències Socials va dedicar una exposició bibliogràfica a aquest investigador per haver obtingut el Premi Internacional Catalunya 1997. Aquest mes d'octubre s'ha concedit a Amartya Kumar Sen el Premi Nobel d'Economia 1998, i és per aquest motiu que es torna a fer una nova exposició actualitzada amb els llibres que formen part del fons de la Biblioteca de Ciències Socials.

 

- Podeu fer la cerca de temes relacionats dins el catàleg informatitzat de les biblioteques de la UAB http://www.babel.uab.es, tot seleccionant del desplegable el camp que us interessi. Alguns termes de cerca poden ser:

Per autor:

Sen, Amartya Kumar

Per matèria:

Sen Amartya Kumar
Elecció social
Economia del benestar

Us recordem que podeu consultar també el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (http://www.cbuc.es/ccuc).

 

-A la pàgina web sobre bases de dades http://www.bib.uab.es/cd-rom.htm trobareu el llistat de les bases de dades disponibles a la UAB en diversos llistats: alfabètic, per matèries i pels diferents accessos. Alguns títols d'interès poden ser: d'àmbit multidisciplinar CSIC, Abi-Inform, etc.

 

-A través de l'Internet es pot accedir a informació sobre El Premi Nobel d'Economia 1998 a l'adreça:

 

Consulteu el llistat bibliogràfic sobre les obres d'Amartya Kumar Sen que podeu trobar a la Biblioteca de Ciències Socials.

 

Recordeu que podeu consultar el llistat de les altres exposicions bibliogràfiques realitzades per la Biblioteca de Ciències Socials.


    Per informació i assessorament sobre el funcionament del catàleg i les bases de dades, adreceu-vos a la Unitat de Referència i Informació Bibliogràfica (Taulell de Revistes), o apunteu-vos als cursos que organitzem.


    Pàgina preparada per la Biblioteca de Ciències Socials
    Informació tancada el 21 d'octubre de 1998.
    Podeu fer comentaris.