Biblioteques UAB Homepage de la biblioteca

OpacPrestecBiblioteques UABHomepageCD-ROMInternet

Exposició bibliogràfica sobre...

    Bases de dades locals en suport disquet a la Unitat d'Estadístiques

     

Aquest llistat és un recull de les bases de dades en suport disquet de què disposa la Unitat d'Estadístiques de la Biblioteca de Ciències Socials.

 

- Podeu fer la cerca de temes relacionats dins el catàleg informatitzat de les biblioteques de la UAB http://www.uab.cat/bib/cataleg, tot seleccionant del desplegable el camp que us interessi. Alguns termes de cerca poden ser:

Per paraules clau:

estadístiques electrònic
comerç (o un tema concret) estadístiques electrònic
Espanya indústries estadístiques electrònic

 

-Trobareu els títols de bases de dades disponibles a la UAB a la pàgina web http://www.bib.uab.es en diversos llistats: alfabètic, per matèries i pels diferents accessos. Aquestes  bases de dades les podeu consultar en el despatx de la Unitat d'Estadístiques de la Biblioteca de Ciències Socials (planta -1).

 

Consulteu el llistat bibliogràfic de bases de dades locals en suport disquet a la Unitat d'Estadístiques.

 

Recordeu que podeu consultar les exposicions bibliogràfiques realitzades per la Biblioteca de Ciències Socials des de la pàgina principal del Servei de Biblioteques (http://www.bib.uab.es).Per informació i assessorament sobre el funcionament del catàleg i les bases de dades, adreceu-vos a la Unitat de Referència i Informació Bibliogràfica (Taulell de Revistes), o apunteu-vos als cursos que organitzem.


Pàgina preparada per la Biblioteca de Ciències Socials
Informació tancada el 10 de febrer de 1998.
Podeu fer comentaris.