Biblioteques UABHomepage de la biblioteca


OpacPrestecBiblioteques UABHomepageCD-ROMInternet

Exposició bibliogràfica sobre...

La Constitució espanyola:
20è aniversari (1978-1998)

Logo Constitució 20 anys

La Biblioteca de Ciències Socials us ofereix, amb aquesta exposició sobre  el 20è aniversari de la Constitució Espanyola, una mostra dels seus fons bibliogràfics i una guia per poder ampliar aquesta informació tot indicant les comandes que heu d'emprar al catàleg informatitzat de la UAB, les bases de dades que podeu consultar, adreces Internet d'aquesta temàtica, recursos d'informació elaborats per la Biblioteca i, per últim, el llistat bibliogràfic dels documents que té la Biblioteca sobre aquest tema.

 

Icona opac Catàleg informatitzat

Podeu fer la cerca de temes relacionats dins el catàleg informatitzat de les biblioteques de la UAB http://www.uab.cat/biblioteques/cataleg, tot seleccionant del desplegable el camp que us interessi. Alguns termes de cerca poden ser:

Per matèries:

constitucions-Espanya-història
dret constitucional-Espanya
dret constitucional-legislació-Espanya
dret polític-Espanya
Espanya. Constitución

Us recordem que podeu consultar també el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (http://www.cbuc.es/ccuc).

     

Icona cd Bases de dades

Trobareu els títols de bases de dades disponibles a la UAB a la pàgina web http://www.uab.cat/biblioteques en diversos llistats: alfabètic, per matèries i pels diferents accessos. Alguns tÍtols d'interès poden ser: d'àmbit multidisciplinar CSIC, BDA Aranzadi per informació jurídica, etc.

 

Icona web Internet

A través de l'Internet es pot accedir a informació sobre la Constitució Espanyola  a les adreces:

Podeu trobar més informació a partir de cercadors generals (Google, Yahoo, Altavista...) o bé a partir de la selecció de recursos temàtics de dret i ciències polítiques del Servei de Biblioteques (http://www.uab.cat/biblioteques).

 

Icona llibres Recursos d'informació de la biblioteca

La Biblioteca elabora guies sobre recursos d'informació a partir dels seus propis fons i agrupant la informació per àmbit temàtic amb recursos electrònics externs relacionats. Amb aquesta temàtica podeu consultar la pàgina sobre el Tribunal Constitucional:

Pàgina web de la Biblioteca de Ciències Socials sobre el Tribunal Constitucional
http://www.bib.uab.es/socials/ri-const.htm

 

Icona llistat Llistat bibliogràfic

Consulteu el llistat bibliogràfic sobre les obres de la Constitució Espanyola de 1978, que podeu trobar a la Biblioteca de Ciències Socials.

 

Recordeu que podeu consultar les exposicions bibliogràfiques realitzades per la Biblioteca de Ciències Socials des de la pàgina principal del Servei de Biblioteques (http://www.uab.cat/biblioteques).

 

Agraïm la col·laboració del Dr. Juan Carlos Gavara De Cara, professor del Departament de Ciència Política i Dret Públic, en l'assessorament d'aquesta exposició.


Per informació i assessorament sobre el funcionament del catàleg i les bases de dades, adreceu-vos a la Unitat de Referència i Informació Bibliogràfica (Taulell de Revistes), o apunteu-vos als cursos que organitzem.


Pàgina preparada per la Biblioteca de Ciències Socials
Informació tancada el  6 de desembre de 1998.
Podeu fer comentaris.