El patrimoni socioambiental del campus de l'Autònoma

 

El 2005 l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) publicava un treball excepcional de divulgació ambiental sobre el mateix campus de la UAB, El patrimoni socioambiental del campus de la UAB. L'objectiu de partida era i és la valorització del campus atès l'entorn natural que el fa singular:

"El campus és una expressió del moment socioambiental catacteritzat per l'activitat transformadora frenètica actual, i se li reconeix, més enllà dels valors del lloc, la seva significança en la connectivitat amb sistemes com Collserola i Sant Llorenç del Munt, amb un funcionalisme fràgil per a una via verda connectora amenaçada"

Martí Boada

Conscients del valor d'aquesta tasca la Biblioteca de Ciències i d'Enginyeries, juntament amb als autors del treball, han preparat una exposició per donar-lo a conèixer. Aquesta exposició s'ha fet a partir de material que ha servit de base per al llibre i es pot veure a l'entrada de la biblioteca. Per reforçar l'exposició, s'ha preparat aquest web a través de la qual és pot fer un tast del llibre per dos camins diferents. En primer lloc es pot fer una visita als principals móns que conformen la biodiversitat del campus, Els tres móns del campus:

I en segon lloc, per als que no s'acontenten només amb un breu passeig fotogràfic, us convidem a seguir aquesta presentacio (sols Internet Explorer), on s'hi reflecteixen molt bé la riquesa i complexitat ambiental del campus.

 
   

novembre de 2006 - UAB. Biblioteca de Ciències i d'Enginyeries - Exposicions anteriors - Crèdits

web optimitzat per a Internet Explorer