Dones, prostitució i treball sexual
dia internacional de la dona 2008


Recursos

 


Jornades

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bibliografia

 

Catàleg

També podeu consultar el
Catàleg Col·lectiu d'Universitats Catalanes:

- Prostitutes
- Prostitució

 

Bibliografia recomanada

Aspectes jurídics de la prostitució:

Aspectes filosòfics, antropològics i sociològics de la prostitució:

 

Bases de dades

- SpringerLink, servei d'accés al text complet de les revistes i llibres publicats per Springer-Verlag i altres editors, entre aquests Urban and Vogel, Steinkopff i Birkhaüser. L'abast temàtic és multidisciplinar. Podeu cercar per "sex workers" o "prostitution".

- Blackwell, servei d'accés a unes 700 revistes electròniques publicades per Blackwell, la majoria a text complet i principalment des de 1997. L'abast temàtic és multidisciplinar: conté revistes sobre ciències socials, medicina, tecnologia, dret, humanitats, psicologia, art... Podeu cercar per "sex workers" o "prostitution".

- Francis, base de dades de més d'un milió i mig de referències bibliogràfiques dins l'àmbit de les humanitats i de les ciencies socials. Podeu cercar per "sex workers" o "prostitution".

- Sociological abstracts, base de dades de referències bibliogràfiques dins l'àmbit de les ciencies socials d'abast internacional. Podeu cercar per "sex workers" o "prostitution".

- Base de datos bibliográficos del CSIC, catàleg de bases de dades bibliogràfiques (ICYT, ISOC i IME) que conté la producció científica publicada a Espanya des dels anys 70. Fonamentalment es recullen articles de revistes i, de forma selectiva, actes de congressos, compilacions, informes i monografies. Podeu buscar per "prostitutas" o "prostitución".

També podeu consultar el Trobador, portal d'accés als recursos electrònics disponibles al Servei de Biblioteques de la UAB.

 

Marc legislatiu

- Ponencia para elaborar un dictamen informativo sobre la situación actual de la prostitución en nuestro país. Boletín Oficial de las Cortes Generales. Congreso de los Diputados. VIII Legislatura. Serie A: Actividades parlamentarias, núm. 367 (2007).

Altres:

- Sentencia del Tribunal de Justicia de las Comunidades Europeas de 20 de noviembre de 2001-1. Relaciones exteriores -- Acuerdos de Asociación Comunidades/Polonia y Comunidades/República Checa. Concepto de actividad económica -- Inclusión o no de la actividad de prostitución.

 

 

Febrer 2008 . UAB . Disseny i contingut