Exposició presencial

Podeu llegir una explicació sobre el muntatge de l'exposició

 

Dibuix fet amb motiu de l'exposició:

Dibuix fet per Josep Vicens

 

Presentació PowerPoint feta amb motiu de l'exposició:

Fotografies

Detall de l'expositor dDetall de l'expositor Detall de l'exposició Vista general de l'exposició VDetall de l'expositor

Detall de l'expositor Detall de l'expositor Detall de l'exposició Document exposat Detall de l'expositor

Acte musical

Actuació de la violoncel·lista Svetlana Tovstukna en l'acte d'inauguració de l’exposició presencial el dia 20 d’octubre de 2011 a les 11:30 hores. L’acte tindrà lloc davant l’espai expositiu a les portes de la planta 0 de la Biblioteca.

Nascuda a la ciutat russa de Kazan, Tovstukha demostra des de ben petita el seu excepcional talent pel violoncel en guanyar un concurs per a joves intèrprets. Aviat debuta com a solista i comença una brillant activitat concertística arreu d’Europa. A Barcelona, va guanyar l’any 2000 el certamen "El Primer Palau". Ha ampliat estudis a Londres i Madrid, col·laborat amb nombroses orquestres i enregistrat amb diversos segells discogràfics. L’any passat va celebrar amb una gira de concerts el trentè aniversari del seu debut. Toca un violoncel de Marianus Petz del 1776.
En l’acte d’inauguració interpretarà el Prelude de la Suite núm.1 en Sol Major de J. S. Bach, fragment que hem triat com a fons musical de la nostra exposició.

Punt de llibre

Amb motiu de la celebració dels 25 anys de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia s'ha editat el següent punt de llibre, dissenyat per la Maite López Oliver de la Biblioteca de Ciències Socials:

 

 

Octubre 2011 · Biblioteca de Ciències Socials