A més dels documents que podeu trobar al Catàleg de les Biblioteques de la UAB, disposeu d'una selecció de bases de dades on podeu buscar més informació. Recordeu que per consultar-les des de fora de la xarxa de la UAB heu d'accedir a través del servei de Xarxes Privades Virtuals (XPV).

 

Bases de dades jurídiques

 • La Ley digital
  Conté legislació completa, codis i convenis col·lectius; jurisprudència, altres resolucions i consultes; doctrina i bibliografia; contractes i formularis. També inclou La Ley Doctrina, amb el text complet de revistes i llibres de l'editorial La Ley.
 • Legaltrac
  Citacions d'articles de més de 1.400 títols de revistes jurídiques, especialment de països d'àmbit anglosaxó.
 • Tirant on line
  Legislació completa i codis; jurisprudència, altres resolucions i consultes; doctrina i bibliografia; contractes i formularis; dossiers i esquemes temàtics. També inclou informació jurídica internacional.
 • VLex premium
  Legislació completa, codis i convenis col·lectius; jurisprudència, altres resolucions i consultes; doctrina i bibliografia; contractes i formularis; notícies. També conté informació jurídica internacional.
 • Westlaw.es: el servicio internet de Aranzadi
  Amb 23.000 fonts d'informació jurídica i pluridisciplinària de tipologia diversa: bases de dades, revistes, diaris, notícies, tractats, materials pràctics jurídics, informació empresarial i financera, etc.


Bases de dades estadístiques

 • SourceOECD
  Conté totes les monografies, revistes i bases de dades estadístiques produïdes per l'Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD).
 • Wistat, women's indicators and statistics database
  A la Biblioteca de Ciències Socials podeu consultar aquest cd-rom publicat per Nacions Unides. Conté estadístiques i indicadors sobre dones en àmbits com la violència o la salut reproductiva i sexual, entre d'altres.


Bases de dades multidisciplinàries

Març 2011 · Biblioteca de Ciències Socials · Fotografies i disseny