L’ Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements... arreu

Volem presentar-vos una selecció de les iniciatives més interessants i destacades que s'han dut i s’estan duent a terme al llarg del 2019 sobre la taula periòdica com podria ser, per exemple, decorar la façana d'un edifici.

Això és el que han fet a les facultats de química de la Universidad Nacional Autónoma de México i a la Universidad de Murcia. La primera és un mural de 600m2 i la segona ocupa 150m2.

Si ens fixem en recursos d'internet, la pàgina web per excel·lència és la de l’ International Year of the Periodic Table of Chemical Elements

A casa nostra, la Societat Catalana de Química ha impulsat la pàgina: 2019 Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, on es recullen totes les activitats que es porten a terme a l'entorn de l'any internacional. Al compte de twitter relacionat @LTPeriodica tindreu notícia cada dia d’una taula periòdica diferent.

Si seguiu les xarxes socials no us podeu perdre aquests comptes i hashtags:

D’exposicions s’han organitzat moltes però de les més properes que encara podeu visitar virtualment i també de forma presencial, us proposem les muntades per la UB:

I també podeu fer una ullada a la que la Biblioteca de Ciència i Tecnologia va muntar al març del 2019 sobre la Taula periòdica de les Dones Científiques.

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B