<img src="bgTorresAdnInterior.jpg" alt="Un cielo claro mirado desde las torres de la UAB"/>

Inici > Programes de mobilitat i intercanvi > Altres propostes

Ajuts i recursos


Beques esportives Bancaja

El sistema educatiu americà estableix la concessió de beques esportives per als estudiants-esportistes que competeixen per una de les més de 2.000 universitats existents. Els serveis de l’empresa intermediària, AGM Sports, possibiliten als estudiants-esportistes espanyols optar a aconseguir una beca esportiva en una universitat dels EUA.

La finalitat del programa BDB és que els beneficiaris rebin una beca complementària que els permeti cobrir part de les despeses del seu primer viatge a la universitat.

La dotació econòmica és de 60 beques de 1.000 euros per estudiant-esportista. La dotació de Bancaja al programa de beques és de 60.000 euros.

Poden trobar informació més detallada a www.bancaja.es/obrasocial

 

Beques en Relacions internacionals i integració europea 2008-2009

El patronat Catalunya Món ofereix el programa de Beques en Relacions internacionals i integració europea amb la voluntat de formar especialistes en qüestions relatives a les relacions internacionals i la Unió Europea.

L’objectiu del programa és oferir ajut econòmic a joves llicenciats per assistir a cursos de màster i postgrau sobre les relacions internacionals o la integració europea en centres universitaris especialitzats d’arreu del món.

Podeu trobar més informació a www.patronatcatalunyamon.cat
info@patronatcatalunyamon.cat

 

50ena Convocatòria de beques d’ampliació d’estudis en els Estats Units d’Amèrica per a titulats superiors 2009-2010

La Comisiónde Intercambio Cultural, Educativo y Científico entre España y los Estados Unidos de América convoca la 50ena convocatòria de beques Fulbright.

Podeu trobar més informació a http://www.fulbright.es
adviser@comision-fulbright.org

 

Beques ARGO

Dins del marc del programa de mobilitat Leonardo da Vinci, la Fundación para el Fomento en Asturias de la Investigación Científica Aplicada y la Tecnología (FICYT) convoca les Beques ARGO per al curs 2008-2009.

Podeu trobar més informació a www.becasargo.es

 

 

 

© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats