A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Inici  Guia de l'estudiant  Salutació de la degana 

En nom dels professors i del personal de l’administració i serveis, us dono la benvinguda a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquest curs acadèmic 2013–2014 representa la consolidació dels plans d’estudis de grau de 240 crèdits, distribuïts semestralment en quatre cursos. La generalització d’aquests estudis suposa una equivalència de nivell i de còmput de càrrega acadèmica amb la majoria de països europeus, la qual cosa ha de fer més viable i efectiva la mobilitat d’estudiants i l’equiparació dels títols acadèmics.

La Facultat té una oferta molt completa d’estudis de grau en l’àmbit de les Humanitats i les Ciències Socials. Dins el camp filològic s’ofereixen Estudis Clàssics, Estudis Francesos (compartits amb la UB), Estudis Anglesos, Llengua i Literatura Catalanes i Llengua i Literatura Espanyoles, a més de deu graus que combinen dos d’aquests estudis bàsics (Anglès i Francès, Anglès i Espanyol, Anglès i Català, Anglès i Clàssiques, Francès i Espanyol, Francès i Català, Francès i Clàssiques, Català i Espanyol, Català i Clàssiques i Espanyol i Clàssiques). Dins el camp humanístic s’ofereixen sis graus més, Filosofia, Història, Arqueologia, Història de l’Art, Musicologia i Humanitats, els quals, juntament amb Geografia i Ordenació del Territori i Antropologia Social i Cultural de l’àmbit de les Ciències Socials, completen un ventall molt ampli de l’espectre acadèmic.

A més de l’oferta de grau, la UAB ha posat en marxa la possibilitat de cursar un Minor de 30 crèdits dins de qualsevol grau en qualitat de crèdits optatius. Des de la nostra facultat s’ofereixen 7 minors (Anglès Professional, Cultures i Literatures Romàniques Medievals, Estudis Alemanys, Estudis Bascos, Estudis Gallecs, Estudis d’Italià i Estudis de Gènere), als quals se n’afegeixen quatre més a partir d’aquest curs, Estudis en Filosofia, Estudis Portuguesos, Ciències del Llenguatge i Estudis Literaris i Culturals.Tot plegat ha de contribuir no només a fer més atractiva l’oferta d’estudis de la nostra facultat, sinó també a eixamplar horitzons i perspectives de futur tant per als estudiants de la facultat com de la universitat.

Els màsters oficials que ofereix la facultat (una vintena) són la continuació dels estudis de grau i aporten una millora significativa al perfil professional de l’estudiant. Llevat de casos molt excepcionals, els màsters tenen 60 crèdits i estan programats per un curs acadèmic. Aquests estudis constitueixen un pas necessari per a accedir als programes de doctorat, que depenen dels departaments.

La guia que us presentem en format electrònic està pensada per a oferir-vos diverses informacions. Hi podreu trobar els plans d’estudis vigents dels graus, dels màsters i de les llicenciatures que estan en vies d’extinció, amb les normatives acadèmiques que s’hi relacionen. També hi trobareu l’estructura acadèmica i administrativa de la facultat, el calendari acadèmic, els serveis, els plànols i les vies d’accés a la facultat. Així mateix, a la pàgina www.uab.cat/lletres podeu consultar més informació sobre tots els estudis i els departaments que participen en la facultat.

Des del deganat us animem a estudiar de valent per tal d’aconseguir la millor formació en els estudis que heu triat i us encoratgem a participar en els òrgans establerts i en la vida associativa i cultural de la facultat.

Us desitjo un curs 2013-2014 profitós i estimulant.


Teresa Cabré Monné
Degana

Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2014 Universitat Autònoma de Barcelona