A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Inici  La facultat  Guia de l'estudiant 2015-2016 
GUIA DE L'ESTUDIANT 2015-2016

 
Índex
 


1. Salutació de la Degana

Benvolguda i Benvolgut estudiant,

En nom de l'equip de govern de la Facultat de Psicologia, de tot el professorat i del personal d'administració i serveis, et dono la benvinguda al curs acadèmic 2015-2016.

L'inici del nou curs simbolitza el començament d'una nova oportunitat per aprendre una part del  camí, la il·lusió, l'esperança i l'aventura d'iniciar nous propòsits, noves metes i objectius.

Quan llegeixis aquesta carta ja seràs estudiant de la Facultat, de primer curs o de cursos posteriors, així que et dono l'enhorabona perquè tens davant teu l'oportunitat de “començar i seguir” preguntant, buscant, aprenent i construint la teva vida com a persona i com a futur professional de la logopèdia o la psicologia, realitzant estudis de grau, màsters o doctorat. Confio que aquest nou curs sigui enriquidor i et permeti i ens permeti a tots seguir aprenent, conscients i atents a tot el que ens ofereix la rica vida universitària.

“La rica vida universitària” va més enllà de la formació acadèmica, el campus de la UAB t'ofereix molts altres recursos que enriquiran la teva formació. Per exemple col·laborar en activitats del voluntariat amb la Fundació Autònoma Solidària, fer exercici físic en el Servei d’Activitats Física; aprofitar els diversos cursos de formació que ofereixen les biblioteques de la UAB; realitzar una part de la teva formació a una altra universitat amb el programa Erasmus o altres. Especialment m'agradaria que centris la teva atenció en dos temes:

   1.   IDIOMES- La importància de perfeccionar el teu nivell d'idiomes, en una tercera llengua, anglès o altres. Per a això pots cursar alguna assignatura en anglès o aprofitar la formació que ofereix el Servei de Llengües de la UAB.
 
   2.   REPRESENTACIÓ i PARTICIPACIÓ- Conèixer i participar en la forma de govern autònom de la universitat, representant al col·lectiu del que formes part. Per a això et convido a que representis al grup de classe, en la figura de “delegat de curs”, a que siguis representant entre els membres de la Junta de Facultat, en el Claustre de la UAB, o participar en les Comissions Delegades de la Junta Permanent del centre. D'aquesta forma aprendràs com es gestiona i com funciona la universitat i podràs incorporar aportacions d'interès per al col·lectiu d'estudiants.

Durant l'any 2015 estem celebrant els 25 anys de la Facultat de Psicologia, la inauguració del curs acadèmic serà el proper 26 d'octubre i des d'aquí et convido a assistir. Serà una inauguració molt especial en la qual recordarem la nostra història i celebrarem el nostre present amb un documental i música.


Per finalitzar, deixo a les teves mans aquesta guia de l'estudiant que té la finalitat d'ajudar-te en tot el que necessites des del punt de vista acadèmic i per conèixer els diferents serveis que t'ofereix la universitat. En aquest sentit la guia inclou una breu descripció de l'estructura i l'organització de la Facultat, els plans d'estudi de cada titulació amb les seves assignatures, les guies docents i els horaris i les diverses normatives acadèmiques. A més, trobaràs informació sobre els programes d'intercanvi, biblioteques i diversos serveis que pots utilitzar, entre altres aspectes d'interès.

Et desitjo un curs acadèmic feliç i profitós.

Teresa Gutiérrez Rosado
Degana
 

2. La Facultat  Organització del centre
Grau en Psicologia

             Informació general
 
  

 5. Reconeixement de crèdits Universitaris6. Estades en altres universitats: els Programes d'Intercanvi7. Pràcticum / Pràctiques Externes8. Treball Fi de Grau9. Calendaris
 
10. Normatives

Estudis de grau i de Màsters Oficials
 

11. Serveis de la Facultat

Altres Serveis UAB

Més serveis
 12. Seguretat i Salut
 


13. Plànols i Accessos

Plànols i accessos

Inici Mapa del Web Contactar Sobre el web
2015 Universitat Aut˛noma de Barcelona