Campus Virtual de la UAB

UAB

Aquesta és una versió beta del Campus Virtual. Si teniu suggeriments o voleu informar de qualsevol incidència escriviu a cas@uab.cat
Gràcies!

Benvinguts al Campus Virtual de la UAB!

El Campus Virtual és una plataforma informàtica d'ús docent, que proporciona un Entorn Virtual d'Aprenentatge per donar suport als estudis presencials i vehicular els estudis no presencials.

Destaquem

LES NOTES AL TEU iPHONE!

Més informació Més informació.

Notícies

SIGNATURA DIGITAL D’ACTES DE QUALIFICACIÓ DE JUNY-SETEMBRE [PROFESSORAT]


El professorat dels centres docents propis de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) podran signar les seves actes de qualificació, de juny i de setembre, telemàticament, mitjançant una signatura digital i l'aplicació Sigm@-CDS.
La iniciativa, que té com a objectiu la millora de l'accessibilitat del personal acadèmic als processos administratius i facilitar l'adaptació de l'Administració electrònica, es podrà fer mitjançant el certificat idCAT.
[Més informació]

Suport

CAS (Centre d'Assistència i Suport)
Email: cas@uab.cat
Telèfon: 93 581 21 00
Horari: laborables de dilluns a divendres de 8 a 20h.
Web del CAS

Per resoldre consultes d'ús podeu consultar les preguntes freqüents i els manuals d'usuari.

D'acord amb la política de seguretat informàtica establerta a la UAB us recordem la conveniència de canviar periòdicament la paraula de pas associada al vostre NIU. Ho podeu fer ara des d'aquest enllaç.

Si no recordeu el vostre nom d'usuari o paraula de pas, podeu obtenir-los aquí. Si tot i així teniu problemes d'accés, poseu-vos en contacte amb: cas@uab.cat o al telèfon 93 581 21 00.