#FM2018 #Formació #BequesImpuls - Circular Informativa FAS octubre 2018
 
Si no pots visualitzar el butlletí fes click aquí
Ja arriba l'època de pluges i amb ella també plouen les ofertes de la Fundació Autònoma Solidària. Venim d'un mes d'octubre carregat i ens endinsem en un novembre que comença amb pont i la Festa Major de la UAB! Què més podem demanar?

Amb aquesta circular et posaràs al dia de les activitats que tenim preparades per la FM2018 per reivindicar la UAB com a #UniversitatRefugi. A més, podràs accedir a les nostres ofertes formatives amb els tallers de "Sexualitat i afectivitat" i també amb el de "Drets humans, migracions i asil", que tanquen les inscripcions en pocs dies. I, a banda d'això, us convidem a formar part de l'equip de voluntaris de la FAS, el #ComandoV, que també dona suport al Voluntariat per la Llengua

Ja podeu veure que nosaltres no ens aturem, ens podreu seguir...?


 

La FAS estarà present
a la Festa Major
de la UAB
La Festa Major d’enguany celebra els dos anys d’existència del Programa Acollida de persones refugiades a la UAB. La FM també s’estrena com a Festa Q. La FAS tindrà el seu estand de 13h a 17h a la Plaça Cívica i de 14h a 21h a la Plaça del Coneixement. 
Llegir més >
 
 

Nous tallers de formació amb reconeixement de crèdits ECTS
Entre el 15 de novembre i el 4 de desembre, la FAS realitzarà el taller "Sexualitat i afectivitat, una visió integradora" amb l'objectiu de promoure una mirada crítica i reflexiva envers la sexualitat.  Es podran reconèixer dos crèdits als estudiants que hi participin. 
Llegir més >
 
 

S'obre el període de sol·licituds de les Beques Impuls
El programa Impuls s'adreça als estudiants amb discapacitat en situació de dependència i té l'objectiu final de garantir la igualtat de condicions en l'accés a l'educació superior. Les sol·licituds es podran presentar fins el proper 14 de novembre. 
Llegir més >
 
 
 5 de novembre: Acte institucional Festa Q
Sala Teatre de la UAB
La Generalitat de Catalunya entrega el Segell Distintiu Q de festa! per complir amb uns criteris de salut, benestar i qualitat en el local d'oci.

8 de novembre: Festa Major de la UAB +
Campus UAB
Sota el lema "L'Autònoma acull", la Festa Major d'enguany celebra els dos anys d'existència del programa d'Acollida de persones refugiades a la UAB. 

12 de novembre: Taller de Drets humans, migracions i asil +
LaFede.cat (c/Tàpies 1-3, Barcelona) 
Té l'objectiu de sensibilitzar i formar als participants sobre les causes dels desplaçaments forçosos i les vulneracions de drets humans que van associades als fenòmens migratoris globals. 

15 de novembre:
Taller de Sexualitat i afectivitat. Una mirada integradora +
Edifici Àgora (Plaça Cívica UAB)
Taller que consta de 6 sessions que giraran al voltant del tema de la sexualitat i l'afectivitat, tractat amb una mirada crítica i desde diferents punts de vista. 
 


 
Si parles català i t’agrada conèixer gent nova fes un voluntariat per la llengua
Si ets major d'edat, parles i t'interessa la llengua catalana i tens una hora disponible a la setmana, fes-te voluntari de Voluntariat per la Llengua. Aquesta experiència et permetrà conversar i conèixer gent nova, a més d'ensenyar l'idioma a la teva parella lingüística. No t'ho pensis més! 
Llegir més >
 
   
Joves Premiats per la FAS promouen un taller de llenguatge inclusiu
Quatre exestudiants de Periodisme que van ser premiats per la FAS, van organitzar el passat 26 d'octubre un taller sobre llenguatge inclusiu, amb l'objectiu de fomentar un enfocament d'educació transformadora en l'àmbit curricular i sensibilitzar els estudiants sobre aquest tema. 
Llegir més >
 

#Cooperació: Dos anys d'acolliment de persones refugiades a la UAB +

#ProgramesSocials: El SAF destina els beneficis dels UAB Games al Programa d'Acollida de la FAS +

#Voluntariat: La FAS busca persones voluntàries amb perfil sènior +
 
 

Fundació Autònoma Solidària
Plaça Cívica
Campus Bellaterra
Universitat Autònoma de Barcelona

www.uab.cat/fas
fas@uab.cat
93 581 24 85
 
En compliment del que disposa l’art. 22 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del  comerç electrònic, en cas que vulgueu revocar el consentiment doneu-vos de baixa en aquesta llista.