#PIUNE #PremisTFG #AutònomaAcull - Circular Informativa FAS juny 2018
 
Si no pots visualitzar el butlletí fes click aquí
Aquest és l'últim butlletí del curs 2017-2018! L'última circular informativa on repassem el bo i millor del mes de juny. Un mes intens per la calor i per les activitats que hem emprès des de la Fundació Autònoma Solidària.

El Campus Ítaca és l'activitat estrella de la FAS durant aquesta part final del curs. Un cop finalitzat el primer torn, el 3 de juliol, donem pas al segon torn que posarà punt final al Campus Ítaca d'aquest any amb l'acte de cloenda de divendres 13 de juliol.

Però durant el mes de juny hem tingut altres activitats destacades com el Hackató #UniversitatRefugi o la finalització del voluntariat amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Barcelona. També hem començat a treballar de cara al curs vinent, obrint la convocatòria pels Premis TFG sobre Desenvolupament sostenible i justícia social

Finalment, una de les grans sorpreses d'aquest mes ha estat l'anunci per part de la UAB del lema de la Festa Major de la UAB 2018: "L'Autònoma acull".

Descanseu aquest estiu, que el curs vinent promet i molt! Bones vacances!!


 

El PIUNE realitza una sessió informativa per a nous estudiants
El Servei d’Atenció a la Discapacitat programa una sessió de benvinguda als nous estudiants de la UAB on, entre d’altres coses, podran conèixer juntament amb la seva família tots els serveis que ofereix el PIUNE. La sessió serà el 12 de juliol a la Sala Cinema.
Llegir més >
 
 

Obrim la convocatòria per la segona edició dels Premis TFG
La FAS premia els Treballs de Fi de Grau presentats el curs 2017-2018 que tracten temàtiques relacionades amb el Desenvolupament Sostenible i la Justícia Global. Enguany el Premi té una dotació total de 1.000€ i el termini finalitza el 21 de setembre.
Llegir més >
 
 

“L’Autònoma acull”
és el lema de la
FM 2018
La UAB anuncia el lema de la Festa Major 2018: “#UABrefugi: l’Autònoma acull”.
El Programa Acollida de la FAS treballa des de fa dos anys per enfortir el paper de la UAB en la defensa dels drets de les persones en cerca de refugi.
Llegir més >
 
 
 12 de juliol: Sessió informativa PIUNE +
Sala Cinema (Campus UAB)

El PIUNE ofereix una àmplia guia de serveis a disposició dels estudiants amb discapacitat de la UAB per rebre suport, adaptació i accés a recursos personalitzats durant el curs acadèmic.

13 de juliol: Acte de cloenda del Campus Ítaca (2n torn)
Campus UAB (Bellaterra)

El Campus Ítaca porta cada any estudiants de secundària al Campus UAB per realitzar activitats pedagògiques i lúdiques durant els mesos de juny i juliol. Aquest programa té l'objectiu d'incentivar els joves a continuar la seva formació un cop acaben l'etapa obligatòria i alhora fa del Campus un espai de convivència.
 


 
Publicada la resolució de les dues convocatòries del Fons de Solidaritat
S’han resolt les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB. En la convocatòria XXXV s’han aprovat deu projectes impulsats per personal PDI i PAS. També s’han acceptat deu iniciatives d’estudiants de màster i doctorat en la convocatòria E2017-2018.
Llegir més >
 
   
Finalitza el voluntariat amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca
Després de 6 anys, els voluntaris i voluntàries de la FAS s’acomiaden de la PAH. L’activitat, centrada en la recollida de dades per un fons documental, ha suposat un aprenentatge en valors i el desenvolupament d'habilitats com l'escolta activa i l'acompanyament. 
Llegir més >
 

#Acollida: 6 idees per millorar l'acollida de persones en cerca de refugi +

#Cooperació: Inscriu-te i participa en els mínors de Desenvolupament Sostenible i Gènere +

#Voluntariat: El Dia Mundial sense tabac, en perspectiva +

#Salut: Per la Setmana de la Natura netegem la UAB +
 
 

Fundació Autònoma Solidària
Plaça Cívica
Campus Bellaterra
Universitat Autònoma de Barcelona

www.uab.cat/fas
fas@uab.cat
93 581 24 85
 
En compliment del que disposa l’art. 22 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del  comerç electrònic, en cas que vulgueu revocar el consentiment doneu-vos de baixa en aquesta llista.