#ComandoV #CineMigrante #AnicetTibau - Circular Informativa FAS setembre 2018
 
Si no pots visualitzar el butlletí fes click aquí
Benvinguts al curs acadèmic 2018-2019!

La Fundació Autònoma Solidària us obre les portes un any més a un entorn carregat de possibilitats, d'aprenentatges, d'injustícies que combatre i, sobretot, a un entorn solidari i compromès amb la realitat social!
L'estiu ens ha carregat les piles i, per començar, hem decidit posar-vos a prova mitjançant el nostre quizz "Què en saps de la FAS?", on demostrareu els vostres coneixements sobre qui som i què fem. Us atreviu?
D'altra banda, hem donat el tret de sortida al curs fent les primeres sessions informatives sobre voluntariat, que enguany comptarà amb 9 programes seguint la línia dels cursos anteriors. 
I, com no ens volem fer llargs (que ja sabem que el setembre fa pujada), us recomanem que doneu una ullada a l'entrevista que li vam fer a l'Anicet Tibau, estudiant de la UAB que amb el suport del PIUNE va aconseguir acabar amb molt d'èxit el doble grau en Física i Matemàtiques; i també us recomanem que assistiu el pròxim 3 d'octubre a la 5ª Mostra del Festival CineMigrante a la Sala Cinema de la UAB. 

Agafeu-vos fort, que ens hi posem!


 

Comença el nou curs formant part del #ComandoVoluntariat
La FAS inicia les sessions informatives de programes sobre justícia d’adults i menors, mentoria de persones sol·licitants d’asil, acompanyament de persones hospitalitzades o suport a l’aprenentatge per a infants. Vols saber quin voluntariat s’adapta més a tu?
Llegir més >
 
 

Arriba la 5ª Mostra del Festival CineMigrante a la UAB
Amb el moviment Black Lives Matter com a eix de La Mostra, el Festival CineMigrante aterra des de Buenos Aires i aborda  les migracions lluny dels estereotips construïts pels mitjans de comunicació. Passarà per la Sala Cinema el proper 3 d’octubre. 
Llegir més >
 
 

Entrevista a l'Anicet Tibau, estudiant UAB i usuari del PIUNE
L’Anicet Tibau tanca la seva vinculació amb el Servei d’Atenció a la Discapacitat de la UAB després de 4 anys de suport cursant el doble grau de Física i Matemàtiques. “Les adaptacions han estat les justes i necessàries per poder desenvolupar la carrera amb normalitat”.
Llegir més >
 
 
 A partir del 26 de setembre: Sessions informatives voluntariat +
Aula R-117 (Edifici Àgora, Plaça Cívica)
Des de la FAS promovem la participació activa dels estudiants, membres del PDI i PAS de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes de voluntariat.

3 d'octubre: 5ª Mostra del Festival CineMigrante a la UAB +
Sala Cinema (Campus UAB)
A través del projecte MAR: Migracions, Asil i Refugi a la Universitat, impulsat des del Programa Acollida de la FAS, la UAB acull una de les sessions de La Mostra.
 


 
Migracions, asil i refugi durant
el curs 2018-2019
El Projecte MAR treballa per enfortir el rol de la UAB com a espai estratègic en la defensa dels drets humans de les persones migrants i en cerca de refugi. El projecte també compta amb una línia de sensibilització, mobilització i formació per assessorar TFG i Màsters.
Llegir més >
 
   
Comencen les experiències del
Servei de Voluntariat Europeu
La Mercè, la Marta i l’Arnau han triat Varsòvia, Copiscua i Brussel·les per fer un voluntariat internacional. Gràcies a la vinculació de la FAS amb el Servei Europeu de Voluntariat, els estudiants de la UAB poden gaudir d’aquesta gran oportunitat.
Llegir més >
 

#FAS: Què en saps de la FAS? +

#Cooperació: Impuls per a que dones africanes puguin estudiar a la UAB +

#ProgramesSocials: Punt i final al programa de Mentoria Juvenil a Sabadell +

#Voluntariat: La FAS ha acollit un TFG que analitza les motivacions del voluntariat hospitalari +
 
 

Fundació Autònoma Solidària
Plaça Cívica
Campus Bellaterra
Universitat Autònoma de Barcelona

www.uab.cat/fas
fas@uab.cat
93 581 24 85
 
En compliment del que disposa l’art. 22 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del  comerç electrònic, en cas que vulgueu revocar el consentiment doneu-vos de baixa en aquesta llista.