-
Aquest no és un post de comiat, sinó l’anunci d’un canvi!!!!
Aquest blog deixa d’actualitzar-se i passem a oferir-vos les noves guies temàtiques de Ciència animal i aliments Medicina i sanitat animals amb els objectius de: […]
-
Journal Citation Reports 2017
L’edició 2017 calcula el factor d’impacte 2016 en funció de les citacions que han rebut els articles publicats durant 2014 i 2015. També es calculen altres analítiques, com l’índex d’immediatesa i […]
-
Viu un estiu de cine!
-
Les biblioteques responen! Servei de WhatsApp i Pregunt@
-
Préstec d’estiu a les biblioteques de la UAB
-
Sales d’estudi durant els mesos de maig i juny!!!!
Llibre-e del mes
Advances in potato chemistry and technology
08 nov. 2016
Titol : Advances in potato chemistry and technology. 2n edition
Autor : edited by Jaspreet Singh and Lovedeep Kaur
Editor : Amsterdam : Elsevier, 2016
Accés : Xarxa UAB
Web : https://app.knovel.com/web/toc.v/cid:kpAPCTE001/viewerType:toc/root_slug:advances-in-potato-chemistry/url_slug:advances-in-potato-chemistry?b-q=978-0-12-800002-1&sort_on=default&b-subscription=TRUE&b-group-by=true&b-search-type=tech-reference&b-sort-on=default&scrollto=978-0-12-800002-1
Notes : Aquest llibre presenta els últims coneixements sobre la química de la patata, incloent la identificació, anàlisi i usos dels components químics de les patates. Començant amb una breu descripció dels components de la patata, la presentació d’informació sobre les estratègies per a l’optimització de la qualitat que ofereix als estudiants, investigadors i tecnòlegs que treballen en l’àmbit de la ciència dels aliments amb la informació recent i actualitzada sobre declaració tecnologies d’última generació.
Revista-e del mes
Current opinion in food science
03 oct. 2016
Titol : Current opinion in food science
Editor : Elsevier, 2015-
Periodicitat : Bimestral
Cobertura : 2015 —
Accés : Xarxa UAB
Web : https://www.sciencedirect.com/science/journal/22147993
Notes :