Editorial - juliol 2007  Número 6

Els límits i la aplicabilitat del coneixement antropològic constitueixen l'eix vertebrador d'aquest nou número de Perifèria. En la línia dels objectius d'aquesta publicació, Aurora González Echevarría presenta i valora les aportaciones de tres article metodològics d'enorme interès, escrits per doctorands del programa en diferents moments de la seva trajectòria (Salvador Queralt en el seu treball de màster, Óscar López iniciant la seva recerca doctoral i Mònica Martínez Mauri a punt de ser doctora després d'un llarg i ric treball de camp entre els kuna de Panamà). Aquest cuartet de contribucions justifica per sí sol tots els esforços que representa una publicació d'aquestes característiques. Ens alegrem.

A més a mé del bloc metodològic presentem les tesis derivades d'investigacions doctorals com son les d'Hugo Valenzuela en Malasia (UAB) i Bálint Ábel Bereményi en Badalona i Bogotá (UAB). També recerques en marxa com son les d'Ester Massó Guijarro sobre antropologia política a Àfrica (Universidad de Granada) i Lucía Sanjuán en el camp de la salut a Catalunya i tots els protocols de consentiment informat i confidencialitat de las dades personals necessaris per treballar-hi.

Per descomptat, el número es completa amb les seves seccions habituals de tesis, tesines, ressenyes i línia de recerca.

Si algun material publicat en aquest número és d'utilitat per algú de vosaltres ens sentirem molt feliços. Fins el proper número, perifèrics!Equip editorial
inici