Aplicación de las altas presiones hidrostáticas en la elaboración de queso de cabra

Aplicación de las altas presiones hidrostáticas en la elaboración de queso de cabra

Veure els fitxers associats amb aquesta Tesi

AutorBuffa Dunat, Martín Nicolás
Adreça de correu electrònic martin.buffa@uab.es
URLhttp://www.tdx.cat/TDX-0714105-165539
TítolAplicación de las altas presiones hidrostáticas en la elaboración de queso de cabra
Llengua Castellà
UniversitatUAB
Departament/Institut458 - DEPARTAMENT DE CIÈNCIES ANIMALS I DELS ALIMENTS
Àrea de coneixement Ciències de la Salut
Matèries
  • 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Dipòsit legal/ISBN B-23142-2005 / 84-689-2289-7
    Direcció de la tesi
  • Guamis López, Buenaventura. Director/a de la Tesi
  • Trujillo Mesa, Antonio José. Director/a de la Tesi
  • Paraules clau
  • Queso
  • Alta presión hidrostática
  • Leche cabra
  • Data de defensa22-07-2003

    Resum

    Vegeu mnbresum1de1.pdf

    Documents ADVERTIMENT. La consulta d'aquesta tesi queda condicionada a l'acceptació de les següents condicions d'ús.

    La difusió d'aquesta tesi per mitjà del servei TDX ha estat autoritzada pels titulars dels drets de propietat intel.lectual únicament per a usos privats emmarcats en activitats d'investigació i docència. No s'autoritza la seva reproducció amb finalitats de lucre ni la seva difusió i posada a disposició des d'un lloc aliè al servei TDX. No s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing).

    Aquesta reserva de drets afecta tant al resum de presentació de la tesi com als seus continguts. En la utilització o cita de parts de la tesi és obligat indicar el nom de la persona autora.

  • mnb1de2.pdf
  • mnb2de2.pdf
  • mnbresum1de1.pdf
  • NOVA CERCA
    Organization:UAB Author:Buffa,Dunat,Martín,Nicolás URN:http://www.tdx.cat/TDX-0714105-165539 Title:Aplicación de las altas presiones hidrostáticas en la elaboración de queso de cabra Department:458 - DEPARTAMENT DE CIÈNCIES ANIMALS I DELS ALIMENTS Subject:CDU663/664 Advisor:Guamis López, Buenaventura. Director/a de la Tesi Advisor:Trujillo Mesa, Antonio José. Director/a de la Tesi Keywords:Queso Keywords:Alta presión hidrostática Keywords:Leche cabra DefenseDate:22-07-2003