Processos a la indústria alimentària [22958]
Guamis López, Buenaventura
Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Ferragut, Victoria
Mor-Mur i Francesch, Montserrat
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2000-01
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]
Documento: Objecte d'aprenentatge



8 p, 50.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2012-11-13, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir