Els virus influença en mamífers marins
Ramis Salva, Antonio José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)

Títol variant: Los virus influenza en mamíferos marinos
Data: 2012
Resum: Investigadors de la UAB han demostrat, amb un estudi en foques, dofins i marsopes, que, tal com passa en altres espècies animals, el patró de distribució dels receptors cel·lulars per als diferents virus de la influença en aquests mamífers marins, té una especial rellevància pel que fa a la transmissió del virus d'una espècie a una altra i pel que fa a la persistència en aquesta nova espècie.
Resum: Investigadores de la UAB han demostrado, con un estudio en focas, delfines y marsopas, que, al igual que ocurre en otras especies animales, el patrón de distribución de los receptores celulares para los diferentes virus de influenza en estos mamíferos marinos, tiene una especial relevancia en cuanto a la transmisión del virus de una especie a otra y en cuanto a la persistencia en esta nueva especie.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, octubre 2012, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 28.9 KB

Español
3 p, 107.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-12-03, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir