Més enllà del deure
Andreu i Fontirroig, Manuel
Foguet i Boreu, Francesc 1971- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Catalana)

Data: 2010
Resum: L'Anuari teatral de les Illes Balears 2008 ha estat elaborat per la Càtedra Joan Ramis i Ramis de Recerca, Formació i Documentació Teatral de la UIB i se n'ha encarregat de la direcció i coordinació Francesc Perelló Felani. Editat conjuntament per la UIB i Publicacions de l'Abadia de Montserrat, reuneix en 632 pàgines gairebé tot el que a les Balears s'ha fet durant el 2008 en teatre, dansa, òpera i sarsuela. El Consell de Mallorca hi col·labora subvencionant la seva edició.
Resum: La Càtedra Joan Ramis i Ramis de Recerca, Formació i Documentació Teatral Amb la finalitat de donar continuïtat al projecte del Diccionari del teatre a les Illes Balears i de cohesionar la recerca teatral, la Universitat de les Illes Balears va crear el novembre de 2005 la Càtedra Joan Ramis i Ramis de Recerca, Formació i Documentació Teatral amb el suport del Consell Insular de Menorca, l'Institut d'Estudis Baleàrics i la Fundació «Sa Nostra». La seva finalitat és fomentar programes de recerca i activitats formatives i de divulgació en l'àmbit de les arts escèniques. Entre els seus projectes més ambiciosos es preveuen l'elaboració anual de l'Anuari teatral de les Illes Balears i l'organització de seminaris o cursets de formació en història, documentació o anàlisi teatral, entre d'altres. Integren l'organigrama de funcionament de la Càtedra Joan Ramis i Ramis de Recerca, Formació i Documentació Teatral Joan Mas, com a director científic; Patrícia Trapero, com a secretària, i Francesc Perelló, com a coordinador.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Teatre ; Història ; S. XX ; Mallorca (Balears) ; Teatre i Estat ; Ètica professional ; Dret i ètica ; Companyia Catina-Estelrich (Grup de teatre)
Publicat a: Anuari Teatral de les Illes Balears 2008, Núm. (2010), p. 427-472



24 p, 15.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2012-12-10, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir