China's Strategy in North Africa : New economic challenges for the Mediterranean region
Pecoraro, Eugenia

Publicació: Institut Universitari d'Estudis Europeus 2010
Descripció: 28 p.
Resum: El WP té com a objectiu examinar per què els països del nord d'Àfrica estan augmentant les seves importacions de Xina i per què la Xina està augmentant les seves inversions estrangeres directes a la zona. la avantatges per als països del nord d'Àfrica es troben en els actuals acords de lliure comerç, el absència de barreres aranzelàries i la seva ubicació geogràfica summament beneficiosa com Hub de la Mediterrània. El paper de la Unió per la Mediterrània és clau per identificar aspectes de la política regional, tenint en compte la participació xinesa a la zona. com conseqüència, concloem que els actors polítics han de trobar un equilibri entre sostenible desenvolupament i els interessos econòmics de la regió.
Resum: The WP aims to examine why North African countries are increasing their imports from China and why China is increasing its foreign direct investments in the area. The advantages for North African countries lie in the existing free-trade agreements, the absence of tariff barriers and its highly beneficial geographical location as a Mediterranean hub. The role of the Union for the Mediterranean is to identify key aspects of regional policy taking into account the Chinese involvement in the area. As a result we conclude that political actors should find a balance between sustainable development and economic interests in the region.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Governança Multinivell a la Unió Europea, "EUgov". Working papers
Col·lecció: EUGOV Working Paper ; 26/2010
Document: Working paper
Matèria: Xina ; Relacions exteriors ; Àfrica ; Comerç exterior



28 p, 958.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2012-12-11, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir