Aproximación al teatro completo de Manuel Andújar
Esteve Juárez, Luis A..
Aznar Soler, Manuel, 1951- , dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Espanyola)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2012
Descripció: 124 p.
Resum: Estudio de la obra dramática de Manuel Andújar dividido en tres partes. En la primera se revisa el estado de la cuestión y se establece el repertorio de textos. La segunda, con el criterio ordenador de fecha de publicación, es el análisis de cada obra, destacando los aspectos más notables. La tercera expone algunos rasgos generales: manejo de constituyentes: tiempo, lugar. . . , y las acotaciones. En las Consideraciones Finales se subraya su sentido ético; se revisa su adscripción a un "realismo simbólico" y afirmaciones anteriores, como la periodización en dos épocas, y su calificación de teatro para leer.
Resum: Estudi de l'obra dramàtica de Manuel Andújar dividit en tres parts. A la primera s'examina l'estat dela qüestió i s'en extableix el corpus textual. La segona, utilitzant com a criteri ordenador les dates de publicació, consisteix en l'anàlisi de cadascuna de les obres, destacant-ne els aspectes més notables. A la tercera s'exposen alguns generals: utilització dels constituents: temps, lloc. . . ; i les acotacions. A les Consideracions Finals es subratlla el seu sentit ètic; es revisa la seva adscripció a un "realisme simbòlic" i afirmacions anteriors, com la periodització en dues èpoques, i la seva qualificació com a teatre per llegir.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Llengua i Literatura Espanyoles [2500248]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Máster Lengua Española y Literatura Hispánica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Andújar, Manuel, 1913-1994 ; Crítica i interpretació125 p, 654.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2012-12-11, darrera modificació el 2023-02-13   Favorit i Compartir