S'assagen noves tècniques contra el fracàs escolar
Marqués Graells, Pere (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)

Additional title: Se ensayan nuevas técnicas contra el fracaso escolar
Date: 2011
Abstract: 100 professors i 3000 alumnes d'ESO han participat en l'estudi "Noves tècniques contra el fracàs escolar", dirigit pel Dr. Pere Marquès (professor del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB), durant el curs 2010-2011. L'estudi, realitzat pel grup de recerca DIM-UAB experimenta diverses tècniques que contribueixen a millorar els aprenentatges i a reduir el fracàs escolar com la utilització de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), especialment la pissarra digital (videoprojector, ordinador) i Internet, i que consisteixen en activitats no memorístiques, de creació i d'aplicació de coneixement.
Abstract: 100 profesores i 3000 alumnos de ES0 han participado en el estudio "Nuevas técnicas contra el fracaso escolar", dirigido por el Dr. Pere Marqués (profesor del Departamento de Pedagogía Aplicada de la UAB), durante el curso 2010-2011. El estudio, realizado por el grupo de investigación DIM-UAB experimenta diversas técnicas que contribuyen a mejorar los aprendizajes y a reducir el fracaso escolar como la utilización de las TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), especialmente la pizarra digital (videoproyector, ordenador) e Internet, y que consisten en actividades no memorísticas, de creación y aplicación de conocimiento.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, desembre 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 147.8 KB

Español
3 p, 119.9 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2013-02-04, last modified 2023-10-01



   Favorit i Compartir