Més democràcia en la presa de decisions mediambientals
Walter, Mariana (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)

Títol variant: Más democracia en la toma de decisiones medioambientales
Títol variant: A more democratic environmental governance
Data: 2013
Resum: L'ICTA-UAB ha participat en el projecte d'investigació europeu ENGOV, que ha redactat un document que ha estat distribuït entre els caps d'estat d'Amèrica Llatina i la Unió Europea que es van reunir a Santiago de Chile. El document crida l'atenció sobre la necessitat d'incloure de manera més efectiva les comunitats locals en la presa de decisions mediambientals en relació a les activitats extractives, com la mineria o l'agricultura industrial, que s'efectuen en els seus territoris.
Resum: El ICTA-UAB ha participado en el proyecto de investigación europeo ENGOV que ha redactado un documento que ha sido distribuido entre los jefes de estado de América Latina y la Unión Europea que se reunieron en Santiago de Chile. El documento llama la atención sobre la necesidad de incluir de manera más efectiva las comunidades locales en la toma de decisiones medioambientales en relación a las actividades extractivas, como la minería o la agricultura industrial, que se efectúan en los sus territorios.
Resum: The ICTA-UAB has participated in the European research project ENGOV who wrote a Policy Brief that was distributed to the Latin America and the European Union chief of States Summit held in Santiago de Chile. The document draws attention on the need to include more effectively local communities in the environmental governance of extractive activities, like mining or industrial agriculture, taking place in their territories.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, gener 2013, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 44.5 KB

Español
2 p, 98.5 KB

English
2 p, 97.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-02-04, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir