Mapeo con robot móvil : construcción y seguimiento
García González, Jónathan
Oliver Malagelada, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 73 p.
Resum: El projecte tracta de la fabricació d'un robot mòbil que sigui capaç de realitzar el mapeig d'una superfície, evitant els obstacles que es pugui trobar en el transcurs del seu recorregut. És un projecte complex, per aquest motiu la part de procés de dades s'ha fet en un projecte posterior. Aquesta memòria tracta del muntatge i calibració dels components, a més de la realització dels algorismes de control dels mateixos, per tal de realitzar el mapeig de la superfície, aconseguint així l'objectiu plantejat.
Resum: El proyecto trata de la fabricación de un robot móvil que sea capaz de realizar el mapeo de una superficie, evitando los obstáculos que se pueda encontrar en el transcurso de su recorrido. Es un proyecto complejo, por ese motivo la parte de procesamiento de los datos se ha realizado en un proyecto posterior. Esta memoria trata del montaje y calibración de los componentes, además de la realización de los algoritmos de control de los mismos, por tal de realizar el mapeo de la superficie, consiguiendo así el objetivo planteado.
Resum: The project deals with the manufacture of a mobile robot that is able to plot a map its environment, avoiding obstacles you may encounter during its journey. Is a complex project, which is why the data processing was carried out in a subsequent project. This report explains the assembly and calibration of components, besides the realization of the control algorithms thereof, by such of performing the surface mapping, thus achieving the stated objective.
Nota: Aquest projecte està relacionat amb el de Jorge Martín Pérez.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica de Telecomunicació. Especialitat de Sistemes Electrònics
Document: bachelorThesis
Matèria: Robots mòbils ; Disseny i construcció ; Sistemes de control

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/206760


Projecte
73 p, 1.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2013-02-18, darrera modificació el 2021-07-11   Favorit i Compartir