Llengües (bio)electròniques aplicades a begudes alcohòliques
Cetó Alsedà, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Título variante: Lenguas (bio)electrónicas aplicadas a bebidas alcohólicas
Fecha: 2013
Resumen: Aquesta tesi, llegida al Departament de Química de la UAB, descriu el desenvolupament i aplicació de diferents llengües (bio)electròniques per a l'anàlisi i caracterització de diferents tipus de begudes alcohòliques, tant per assolir-ne la seva classificació com per la quantificació de diferents paràmetres analítics. Concretament, s'ha estudiat l'aplicació d'aquestes eines en el cava, el brandi, la cervesa i el vi.
Resumen: Esta tesis, leída en el Departamento de Química de la UAB, describe el desarrollo y aplicación de diferentes lenguas (bio)electrónicas para el análisis y caracterización de diferentes tipos de bebidas alcohólicas, tanto para alcanzar su clasificación como para la cuantificación de diferentes parámetros analíticos. Concretamente, se ha estudiado la aplicación de estas herramientas en el cava, el brandy, la cerveza y el vino.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Maig 2013, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 91.1 KB

Español
4 p, 158.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2013-06-04, última modificación el 2023-11-20



   Favorit i Compartir