Canvis en la televisió pública europea : una visió panoràmica dels darrers quinze anys
Murciano, Marcial

Data: 1992
Resum: Fa quinze anys, a Europa existia un consens generalitzat a favor d'un sistema ràdio-televisiu que tingués el caràcter i les funcions definides pel que denominem servei públic, i amb un règim de regulació pràcticament en monopoli. Tanmateix, actualment, pràcticament en tots aquests països a la televisió pública li manca una justificació precisa. Les bases que legitimaven la seva hegemonia estan desapareixent i el seu futur es veu clarament amenaçat. Com a institució social, i en termes generals, la televisió pública ha anat declinant des del principi dels anys vuitanta.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; Versió publicada
Matèria: Teleó pública - Europa
Publicat a: Comunicació (Barcelona), Núm. 3 (Octubre 1992) , p. 83-86, ISSN 2014-0444

Adreça alternativa: https://publicacions.iec.cat/repository/pdf/00000162%5C00000100.pdf


4 p, 496.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Grup de Recerca en Comunicació Local (LOCALCOM)
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2013-07-10, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir