Dos models molt particulars de programació radiofònica
Martí, Josep Maria, 1950- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)

Títol variant: Two very different radio programming models
Títol variant: Deux modéles trés particuliers de programmation radiophonique
Data: 1999
Resum: L'oferta de la ràdio catalana s'estructura a l'entorn de dos grans models de programació: un d'anomenat generalista, per la varietat de contingut i de gèneres que l'integren, i un altre d'anomenat especialitzat pel seu caràcter bàsicament monotemàtic. D'acord amb la tipologia utilitzada pels estudis d'audiència, el primer model rep el nom de convencional i el segon, el de fórmula.
Resum: La oferta de la radio catalana se estructura alrededor de dos grandes modelos de programación: uno denominado generalista, debido a la variedad de contenidos y de géneros que lo integran, y el otro, denominado especializado, por su carácter básicamente monotemático. El autor de este artículo nos describe las características de los diferentes tipos de programación radiofónica y las estrategias de programación más utilizadas.
Resum: Catalan radio is structured into two major programming models: generalist programming, so called because of its range of contents and genres; and the specialist programming, which basically covers single issues. The author of this article describes the characteristics of the different types of radio programming and the programming strategies most commonly used.
Resum: L'offre de la radio catalane est structurée autour de deux grands modèles de programmation : l'un est dit généraliste, compte tenu de la variété des contenus et des genres qu'il propose, et l'autre est dit spécialisé en raison de son caractère essentiellement thématique. L'auteur de cet article nous décrit les caractéristiques des différents types de programmation radiophonique et les stratégies de programmation les plus utilisées.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Ràdio a Catalunya
Publicat a: Quaderns del CAC, Núm. 4 (Abril 1999) , p. 30-33, ISSN 2014-22424 p, 85.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > GRISS (Grup de Recerca en Imatge, So i Síntesi / Grupo de Investigación en Imagen, Sonido y Síntesis)
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2013-07-26, darrera modificació el 2021-08-21   Favorit i Compartir