Expectatives incomplertes a la "Cimera de les solucions"
Díez Jiménez, Mercè (Institut de la Comunicació (Bellaterra, Catalunya))

Títol variant: Unfulfilled expectations at the "Summit of solutions"
Títol variant: Expectativas incompletas en la "Cumbre de las soluciones"
Data: 2006
Resum: A l'hora de fer balanç sobre la Cimera Mundial de la Societat de la Informació, potser el més remarcable es trobi en el terreny dels procediments, més que no pas dels resultats. És a dir, en la incorporació de mecanismes de debat i seguiment multisectorials - amb la presència de representants de la societat civil, d'interlocutors governamentals i del món empresarial- per tal de pensar els futurs desenvolupaments de la societat de la informació. Precisament, la multisectorialitat serà una de las característiques de l'Internet Governance Forum, un nou instrument internacional per debatre sobre el govern d'internet impulsat a la Cimera.
Resum: A la hora de hacer balance sobre la Cumbre mundial de la sociedad de la información, quizás lo más remarcable se halle en el ámbito de los procedimientos, más que no en el de los resultados. Es decir, en la incorporación de mecanismos de debate y seguimiento multisectoriales -con la presencia de representantes de la sociedad civil, de interlocutores gubernamentales y del mundo empresarial- para pensar en los desarrollos futuros de la sociedad de la información. Precisamente, la multisectorialidad será una de las características del Internet Governance Forum, un nuevo instrumento internacional para debatir sobre el gobierno de internet impulsado en la Cumbre.
Resum: When it comes to assessing the World Summit on the Information Society, the most remarkable point may lie in the field of procedures rather than results. In other words, in the incorporation of multisectoral debate and monitoring mechanisms - with the presence of civil society representatives as well as governmental and corporate interlocutors - when it comes to thinking about future developments of the information society. In fact, multisectorality will be one of the characteristics of the Internet Governance Forum, a new international instrument to discuss Internet governance as promoted at the Summit.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Societat de la informació ; Tecnologies de la informació i la comunicació ; Govern d'internet ; Desenvolupament ; Sociedad de la información ; Tecnologías de la información y la comunicación ; Gobierno de internet ; Desarrollo ; Information society ; Information and communication technologies ; Internet governance ; Development
Publicat a: Quaderns del CAC, Núm. 23-24 (setembre 2005 - abril 2006) , p. 195-198, ISSN 2014-22424 p, 76.9 KB

Español
4 p, 74.4 KB

English
4 p, 71.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2013-07-29, darrera modificació el 2021-08-21   Favorit i Compartir