L'oferta radiofònica a Catalunya, entre la maduresa i la crisi
Martí, Josep Maria, 1950- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)

Títol variant: La oferta radiofónica en Cataluña, entre la madurez y la crisis
Títol variant: The Radio Supply in Catalonia, between maturity and crisis
Data: 2004
Resum: El mercat de l'oferta programàtica radiofònica actual presenta alhora, tant a Espanya com a Catalunya, símptomes de maduresa i de crisi. No es tracta d'una afirmació contradictòria, sinó que és la conseqüència lògica de la valoració de l'evolució que ha sofert aquest sector en els darrers vint anys, un període en què hi ha hagut una desregulació important de l'activitat radiodifusora i en què també s'han desenvolupat polítiques legislatives i normatives específiques per part de les dues Administracions implicades, l'estatal i l'autonòmica, que han conformat un sector radiofònic força diferent del que hi havia en acabar la dècada dels setanta.
Resum: El mercado de la oferta de programas radiofónicos actual presenta al mismo tiempo, tanto en España como en Cataluña, síntomas de madurez y de crisis. No se trata de una afirmación contradictoria, sino que es la consecuencia lógica de valorar la evolución de este sector en los últimos 20 años. Durante este período se ha producido una desregulación importante de la actividad radiodifusora y también se han desarrollado políticas legislativas y normativas específicas por parte de las dos administraciones implicadas, la estatal y la autonómica, que han conformado un sector radiofónico bastante diferente del que existía al finalizar la década de los setenta.
Resum: The supply market for radio productions in both Spain and Catalonia is currently presenting symptoms of maturity and crisis. This is not a contradictory statement but rather the logical consequence of an assessment of the sector's evolution over the past 20 years, a period of significant deregulation of radio activity and where specific legislative and regulatory policies have been developed by the two Administrations involved, i. e. , State and Catalan, which have configured a radio sector considerably different to the one of the late 1970s.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Radiodifusió ; Catalunya ; Ràdio
Publicat a: Quaderns del CAC, Núm. 18 (gener-abril 2004) , p. 31-36, ISSN 2014-22426 p, 93.0 KB

Español
6 p, 72.8 KB

English
6 p, 47.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > GRISS (Grup de Recerca en Imatge, So i Síntesi / Grupo de Investigación en Imagen, Sonido y Síntesis)
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2013-07-29, darrera modificació el 2021-08-21   Favorit i Compartir