Una intensa reunió sobre l'Anèmia de Fanconi
Surrallés i Calonge, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Títol variant: Una intensa reunión sobre la Anemia de Fanconi
Data: 2013
Resum: La XIV Reunió de la Xarxa Nacional d'Anèmia de Fanconi, organitzada per Jordi Surrallés, catedràtic de Genètica de la UAB, va tenir lloc a la Facultat de Biociències de la UAB el juny del 2013. Aquesta reunió, que va comptar amb la participació de metges, investigadors i familiars d'afectats, va ser emotiva a causa de l'estat avançat de l'assaig clínic de la teràpia gènica, que podria començar a aplicar-se ja a principis de 2014.
Resum: La XIV Reunión de la Red Nacional de Anemia de Fanconi, organizada por Jordi Surrallés, catedrático de Genética de la UAB, tuvo lugar en la Facultad de Biociencias de la UAB en junio del 2013. Esta reunión, que contó con la participación de médicos, investigadores y familiares de afectados, fue emotiva debido al estado avanzado del ensayo clínico de la terapia génica, que podría empezar a aplicarse ya a principios de 2014.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2013, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 66.7 KB

Español
2 p, 121.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-09-04, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir