El "Currículum Bimodal" millora les notes i redueix el fracàs escolar
Marqués Graells, Pere (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Títol variant: El "Currículum bimodal" mejora las notas y reduce el fracaso escolar
Data: 2013
Resum: Pere Marquès, director del Grup DIM, "Didàctica, Innovació i Multimèdia," vinculat a la UAB i membre del Departament de Pedagogia Aplicada ha conduït una investigació de dos anys sobre l'anomenat "Currículum Bimodal". L'estudi indica que aquest mètode augmenta la motivació de l'alumne i, a més, ben aplicat, facilita un augment significatiu en el seu rendiment. Els alumnes milloren les notes, reduint així el fracàs escolar. La majoria de professors que ja ha aplicat el "Currículum Bimodal" vol continuar aplicant-lo l'any vinent.
Resum: Pere Marquès, director del Grupo DIM, "Didáctica, Innovación y Multimedia," vinculado a la UAB y miembro del Departamento de Pedagogía Aplicada ha conducido una investigación de dos años sobre el llamado "Currículum bimodal". El estudio indica que este método aumenta la motivación del alumno y, además, bien aplicado facilita un aumento significativo en su rendimiento. Los alumnos mejoran las notas, reduciendo así el fracaso escolar. La mayoría de profesores que ya ha aplicado el "Currículum bimodal" quiere continuar aplicándolo el próximo año.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Setembre 2013, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 41.8 KB

Español
3 p, 120.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-10-11, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir