Anna Cabré. "Continuem tenint capacitat per integrar els nouvinguts com ho hem fet fins ara". Una conversa amb Oriol Amorós
Cabré, Anna, 1943- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Amorós, Oriol

Data: 2010
Resum: Dues generacions diferents. Una nascuda en plena postguerra i l'altra poc abans de començar la transició. L'Anna Cabré (Barcelona, 1943) creix a una Barcelona marcada per la Guerra, l'exili i la repressió. Una Catalunya que no arribava als tres milions d'habitants. Gairebé 30 anys després, l'Oriol Amorós (Barcelona, 1970) neix a una nova Barcelona en plena ebullició antifranquista. Una Catalunya de més de cinc milions de persones després d'haver acollit a desenes de milers de persones vingudes d'arreu de l'Estat espanyol. Dues generacions, dues Catalunyes, dues persones compromeses amb la immigració que comparteixen la claredat d'idees i la complicitat de treballar en l'àmbit que els apassiona. L'Anna portant la batuta del Centre d'Estudis Demogràfics de la UAB. L'Oriol dirigint les polítiques.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Article ; Versió publicada
Matèria: Immigració ; Integració ; Catalunya
Publicat a: Eines per a l'esquerra nacional, N. 11 (2010) , p. 131-144, ISSN 2013-5505

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Eines/article/view/172108


15 p, 595.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Demogràfics (CED-CERCA)
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2013-10-25, darrera modificació el 2024-01-14



   Favorit i Compartir