Gestión de un club de pádel
Sánchez Roldán, José
Benítez Fernández, Yolanda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 74 p.
Resum: Este proyecto es un estudio que pretende realizar una aplicación dirigida a centros deportivos, implementando a través de BIOMAX el acceso a las instalaciones utilizando tarjetas de proximidad. Además la aplicación permitirá gestionar de forma eficiente a sus socios e instalaciones. De esta manera se consigue automatizar - mejorando en tiempo y calidad -una tarea imprescindible de realizar, control de accesos de forma sencilla y con un mantenimiento fácil por parte de los usuarios que la utilicen. Para ello se utilizará un dispositivo KIMALDI que nos permitirá gestionar el control de accesos.
Resum: Aquest projecte és un estudi que pretén realitzar una aplicació dirigida a centres esportius, implementant a través de Biomax l' accés a les instal · lacions utilitzant targetes de proximitat. A més l'aplicació permetrà gestionar de forma eficient als seus socis i instal · lacions. D'aquesta manera s'aconsegueix automatitzar - millorant en temps i qualitat - una tasca imprescindible de fer, control d'accessos de forma senzilla i amb un manteniment fàcil per part dels usuaris que la utilitzen. Per a això s'utilitzarà un dispositiu Kimaldi que ens permetrà gestionar el control d'accessos.
Resum: This project is a study that seeks to make an application aimed at sports centers BIOMAX implemented through access to facilities using proximity cards. Also, the application will efficiently manage its partners and facilities. This will get automated - better in time and quality-an essential task to perform, access control in a simple and easy maintenance by the users who use it. This will work with KIMALDI device that allow us to manage access control.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web ; Disseny ; Instal·lacions esportives ; Processament de dades



74 p, 925.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir