Sistema de monitorització d'equips informàtics
Milián Lafuente, Albert
Benítez Fernández, Yolanda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 81 p.
Resum: El projecte que es presenta, desenvolupa un conjunt d'aplicacions que en conjunt formen un sistema de monitorització d'equips informàtics. Com a tal, el seu propòsit és guardar dades de monitorització de diferents ordinadors, per tal de poder analitzar-les, mostrar-les i avisar al responsable en cas que es pugi produir una fallada del sistema o si ja s'ha produït.
Resum: El proyecto que se presenta, desarrolla un conjunto de aplicaciones que en conjunto forman un sistema de monitorización de equipos informáticos. Como tal, su propósito es guardar datos de monitorización de los diferentes ordenadores para poder analizarlos, mostrarlos i avisar al responsable en caso de que se pueda producir un fallo o si ya se ha producido.
Resum: The current project, develop a set of applications that together from a system of monitoring computer equipment. As such, its purpose is to save monitoring data from different computes to analyze, display and advise the responsible in the event that a failure may occur or has already occurred.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Servidors web ; Administració ; Monitoratge ; Processament de dades



81 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir