Web of Science: 30 cites, Google Scholar: cites
Future (and not-so-future) trends in the teaching of translation technology
Austermuehl, Frank (University of Auckland. Centre for Translation Studies and Interpreting)

Títol variant: Futuras (y no tan futuras) tendencias en la enseñanza de las tecnologías de la traducción
Títol variant: Futures (i no tan futures) tendències en l'ensenyament de les tecnologies de la traducció)
Data: 2013
Resum: This paper proposes an approach to teaching translation technology that focuses less on exposing students to ever more types of CAT tools than on two sets of meta-competences-revision skills and documentary research skills-and on the technologies that allow students to optimize these skills.
Resum: Este artículo propone una aproximación a la enseñanza de las tecnologías de la traducción que no se centra en la presentación a los estudiantes de más herramientas TAO, sino en el trabajo en torno a dos conjuntos de meta-competencias -las destrezas de revisión y las destrezas de búsqueda documental- y las tecnologías que permiten a los estudiantes optimizar estas destrezas.
Resum: Aquest article proposa una aproximació a l'ensenyament de les tecnologies de la traducció que no està centrada en la presentació als estudiants de més eines TAO, sinó en el treball al voltant de dos conjunts de metacompetències -les destreses de revisió i les destreses de cerca documental- i les tecnologies que permeten als estudiants optimitzar aquestes destreses.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Documentary research ; Revising ; Post-editing ; Machine translation ; Web as Corpus ; EN 15038 ; Búsqueda documental ; Revisión ; Postedición ; Traducción automática ; Web como corpus ; Cerca documental ; Revisió ; Postedició ; Traducció automàtica
Publicat a: Tradumàtica, Núm. 11 (2013) , p. 326-337, ISSN 1578-7559

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Tradumatica/article/view/274691
Adreça original: https://revistes.uab.cat/tradumatica/article/view/n11-austermuehl
DOI: 10.5565/rev/tradumatica.46


12 p, 249.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Revista Tradumàtica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2014-01-29, darrera modificació el 2021-12-11



   Favorit i Compartir