Exposición y venta de los cuadros y demás objetos de arte de la Casa Ducal de Osuna : relación de precios conforme á su último catálogo publicado
Establecimiento Tipográfico de la Viuda é Hijos de M. Tello

Publicació: Madrid : Est. Tip. de la Viuda é Hijos de M. Tello, 1896
Descripció: 32 p. ; 24 cm
Resum: Catàleg de la subhasta dels objectes d'art i quadres de la Casa Ducal d'Osuna que va tenir lloc el dia 11 de maig de 1896. Conté la seva taxació en pessetes. La Casa d'Osuna és una casa nobiliària espanyola. El títol nobiliari va ser creat l'any 1562 per Felip II.
Resum: Catálogo de la subasta de los objetos de arte y cuadros de la Casa Ducal de Osuna, que tuvo lugar el dia 11 de mayo de 1896. Incluye la tasación en pesetas. La Casa de Osuna es una casa nobiliaria española. El título nobiliario fue creado el año 1562 por Felipe II.
Resum: Catalog of the auction of the art objects and paintings of the Ducal House of Osuna, which was held in May 11, 1896. Includes pricing in pesetas. The House of Osuna is a Spanish noble house. The nobiliary title was created by Philip II in 1562.
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Subhastes d'art ; Catàlegs ; Espanya ; Osuna (Família) Col·leccions d'art
Localització: Col·lecció particular



32 p, 8.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2014-03-05, darrera modificació el 2024-04-09



   Favorit i Compartir