Importància de la familiaritat en l'aprenentatge social d'hàbits alimentaris en porcs
Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Date: 2014
Abstract: Un estudi realitzat per tal d'avaluar l'aprenentatge social en els garrins a l'hora d'acceptar nous aliments mostra que aquests animals poden canviar els seus hàbits alimentaris mitjançant aquest mecanisme, però també destaca la importància de la familiaritat entre els garrins. El traspàs d'informació es produiria mitjançant el contacte entre musells dels animals, atès que en aquesta zona quedarien senyals del nou aliment després de l'alimentació, la masticació i l'alliberament d'aroma retronasal.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Published in: UAB divulga, Març 2014, ISSN 2014-6388



3 p, 130.2 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2014-04-23, last modified 2020-03-09



   Favorit i Compartir