Importància de la familiaritat en l'aprenentatge social d'hàbits alimentaris en porcs
Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Fecha: 2014
Resumen: Un estudi realitzat per tal d'avaluar l'aprenentatge social en els garrins a l'hora d'acceptar nous aliments mostra que aquests animals poden canviar els seus hàbits alimentaris mitjançant aquest mecanisme, però també destaca la importància de la familiaritat entre els garrins. El traspàs d'informació es produiria mitjançant el contacte entre musells dels animals, atès que en aquesta zona quedarien senyals del nou aliment després de l'alimentació, la masticació i l'alliberament d'aroma retronasal.
Derechos: Tots els drets reservats
Lengua: Català.
Documento: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicado en: UAB divulga, Març 2014, ISSN 2014-6388



3 p, 130.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2014-04-23, última modificación el 2019-07-20



   Favorit i Compartir