Una Visita al Museo-Biblioteca Balaguer de Villanueva y Geltrú por A. Garcia Llansó ; ilustrado con dibujos de Joaquín Diéguez y gravados de los señores Joarizti y Mariezcurrena.
García Llansó, Antonio, 1854-1914
Diéguez, Joaquín, n. 1860, il.
Joarizti, m. 1910, il.
Mariezcurrena i Corrons, Heribert, 1846-1898, il.
Imprenta de Jaime Jepús

Publicació: Barcelona : Impr. de Jaime Jepús y Roviralta, 1893
Descripció: 24 p., [10] f. de làm. : il.; 22 cm
Resum: Aquesta guia és la primera guia que presenta el contingut de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, situada a Vilanova i la Geltrú, que va ser fundada l'any 1884 per Víctor Balaguer i Cirera (Barcelona, 11 de desembre de 1824 - Madrid, 14 de gener de 1901), polític liberal, escriptor romàntic, poeta, historiador i un dels principals impulsors del moviment de la renaixença catalana, en senyal d'agraïment a la ciutat pel suport rebut en la seva carrera política.
Resum: Esta guía es la primera que presenta el contenido de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, situada en Vilanova i la Geltrú, fundada el año 1884 por Víctor Balaguer i Cirera (Barcelona, 11 de diciembre de 1824 - Madrid, 14 de enero de 1901), político liberal, escritor romántico, poeta, historiador y uno de los principales impulsores del movimiento de la Renaixença catalana, como agradecimiento a la ciudad por el apoyo recibido durante su carrera política.
Resum: This guide is the first to present the content of the Victor Balaguer Museum Library in Vilanova i la Geltru, founded in 1884 by Victor Balaguer i Cirera (Barcelona, Desember 11, 1824 – Madrid, Janaury 14, 1901), liberal politician, romantic writer, poet, historian and one of the main drivers of the movement of the Catalan Renaissance, in gratitude to the city for the support received during his political career.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Col·lecció particular
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: book ; Text
Matèria: Biblioteca Museu Víctor Balaguer32 p, 9.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2014-04-25, darrera modificació el 2018-06-24   Favorit i Compartir