Juego 2D para Android
Pérez Carretero, Sergio
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 55 p.
Resum: El proyecto consistirá en diseñar desde cero un juego para smartphones que utilicen el sistema operativo Android. El objetivo del juego será sobrevivir a las oleadas de enemigos, que aparecerán en el extremo derecho de la pantalla y se dirigirán al lado opuesto, durante el tiempo suficiente para superar el nivel actual. Al mismo tiempo tendremos que tratar de esquivar los obstáculos y recoger los objetos que nos proporcionarán un bonus de puntos. En el juego habrá un número finito de niveles, cada uno más difícil que el anterior.
Resum: El projecte consistirà en dissenyar des de zero un joc per smartphones que utilitzin el sistema operatiu Android. L'objectiu del joc serà sobreviure a las onades d'enemics, que apareixeran a l'extrem dret de la pantalla i es dirigiran al costat oposat, durant el temps suficient per superar el nivell actual. Al mateix temps haurem d'esquivar els obstacles i recollir els objectes que ens proporcionaran un bonus de punts. En el joc hi haurà un número finit de nivells, cadascun més difícil que l'anterior.
Resum: The project will on designing from scratch a game for smartphones which use the Android operating system. The game's objective will to survive the enemy waves, that will appear from the right border of the screen and will head to the opposite side, enough time to pass the current level. Meanwhile will have to evade the obstacles and gather objects that will provide us a bonus in points. The game will have a finite number of levels, each one harder than the previous.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Jocs per ordinador ; Programació ; Programari d'aplicació ; Desenvolupament



55 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-06-19, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir