Mercats de Capitals [102327]
Bou Ysàs, Sílvia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Mercados de Capitales
Títol variant: Mercats de Capitals
Data: 2014-15
Resum: Aquesta assignatura forma els estudiants en les especificitats pròpies dels mercats i les operacions financeres. En particular, analitza les operacions d'inversió, especulació, cobertura i arbitratge en els mercats de títols bàsics (accions i renda fixa) i de derivats (opcions, futurs i swaps). L'eix del curs és la el paper del risc en el mercat financer. Els principals objectius són formar els estudiants en el disseny d'estratègies d'inversió i en la gestió del risc, en el curt i en el llarg termeini, tant des del punt de vista de les empreses com dels individus.
Resum: Esta asignatura forma a los estudiantes en las especificidades propias de los mercados y las operaciones financieras. En particular, analiza las operaciones de inversión, especulación, cobertura y arbitraje en los mercados de títulos básicos (acciones y renta fija) y de derivados (opciones, futuros y swaps). El eje del curso es la el papel del riesgo en el mercado financiero. Los principales objetivos son formar a los estudiantes en el diseño de estrategias de inversión y en la gestión del riesgo, en el corto y en el largo termeini, tanto desde el punto de vista de las empresas como de los individuos.
Resum: This subject studies the properties of financial markets and financial strategies. More specifically, it analyses financial transactions of four different natures: investment, speculation, hedging and arbitrage, undertaken in markets of primitive assets (stocks and fixed income securities) and in derivative markets (options, futures and swaps). The course is centred on the role of risk in financial markets. Main goals of the course are the design of financial strategies and risk management in the short and the long terms, both from the firms' viewpoint and the investors' viewpoint.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [2501572] ; Grau en Economia [2501573]
Pla d'estudis: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952] ; Grau en Administració i Direcció d'Empreses [1102]
Document: Objecte d'aprenentatge



Anglès
5 p, 104.8 KB

Castellà
5 p, 121.5 KB

Català
6 p, 107.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-10, darrera modificació el 2023-10-21



   Favorit i Compartir