Microbiologia [100771]
Luquín Fernández, Marina (Marina) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2014-15
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria del grau de Biologia, que introdueix als estudiants en el món microbià, donant una visió general dels microorganismes, en connexió amb la resta d'éssers vius i amb els diferents ambients en els quals viuen els microorganismes. Aquesta assignatura, atès el seu caire introductori, dóna els conceptes i les competències més bàsiques referides a la Microbiologia, per tal que els estudiants puguin aprofundir en els següents cursos en la resta d'assignatures que formen part de la matèria denominada Microbiologia. 1. Reconèixer a grans trets la diversitat microbiana i saber distingir les característiques que defineixen els diferents grups microbians. 2. Identificar les diferents estructures, així com la composició de la cèl·lula procariota. 3. Conèixer la versatilitat metabòlica dels procariotes. 4. Conèixer els principals mecanismes d'intercanvi d'informació genètica entre els procariòtes. 5. Descriure el creixement microbià i els processos físics i químics que s'utilitzen pel seu control. 6. Comprendre i saber aplicar tècniques bàsiques de laboratori per treballar experimentalment amb microorganismes. 7. Conèixer com es relacionen els microorganismes amb els éssers humans.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Biologia [2500250]
Pla d'estudis: Grau en Biologia [812]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 110.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2024-04-18



   Favorit i Compartir