Química I [103264]
Virgili, Albert (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014-15
Resumen: Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica en els fonaments de la química orgànica, tant des del punt de vista estructural com de reactivitat química. Els coneixements adquirits haurien de permetre l'alumne que superi l'assignatura comprendre els conceptes de isomeria relatius als compostos orgànics, així com interpretar químicament la major part dels processos bioquímics que es veuran posteriorment a altres assignatures de la titulació. Més concretament, els objectius de l'assignatura són: 1) Assolir coneixement i comprensió dels conceptes bàsics de les diverses teories d'enllaç aplicables als compostos orgànics. 2) Poder descriure i comprendre els diferents tipus d'isomeria dels compostos orgànics. 3) Poder identificar i descriure els mecanismes de reacció de les principals reaccions orgàniques, així com els diversos factors que les afecten.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]



Català
3 p, 98.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2014-09-12, última modificación el 2018-12-22



   Favorit i Compartir