Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034]
Juan Godoy, Bibiana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Quality Control and management Tools for the Agricultural Food Industry
Títol variant: Herramientas de Control y Gestión de la Calidad para la Industria Agroalimentaria
Data: 2014-15
Resum: L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats L'aplicació dels mètodes d'anàlisi per determinar els indicadors de qualitat, prestant una especial atenció als mètodes més innovadors d'anàlisi que permeten l'obtenció ràpida de resultats La utilitat dels sistemes de gestió de la qualitat acceptats internacionalment (ISO, IFS, BRC, etc. ), com a eines per garantir tant la qualitat global i la innocuïtat dels aliments, com el bon funcionament dels processos i instal·lacions implicades en tota la cadena alimentària.
Resum: The module aims to provide students with the necessary tools to assess and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects: The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. The application of methods of analysis for determining the quality indicators, paying particular attention to the most innovative methods of analysis that allow quick results. . The utility systems of quality management internationally accepted (ISO, IFS, BRC, etc. ), as the tools to 1 Quality Control and management Tools for the Agricultural Food Industry 2014 - 2015 The utility systems of quality management internationally accepted (ISO, IFS, BRC, etc. ), as the tools to ensure both the overall quality and food safety, the effective operation of processes and facilities involved throughout the food chain.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Pla d'estudis: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1183]
Document: Objecte d'aprenentatge



Anglès
3 p, 102.3 KB

Català
5 p, 108.7 KB

Castellà
3 p, 101.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-17, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir