Gestió i Difusió del Patrimoni Paleontològic [43134]
Pons Muñoz, Josep Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Management and Diffusion of Paleontological Heritage
Títol variant: Gestión y Difusión del Patrimonio Paleontológico
Data: 2014-15
Resum: Conèixer les diferents lleis que regulen i permeten gestionar el patrimoni paleontològic i com desenvolupar aquesta gestió. Conèixer la problemàtica de gestió dels jaciments de fòssils i llur museïtzació a cel obert. Conèixer els mètodes, tecnologies i models de gestió de les col·leccions paleontològiques i exercitar en la seva utilització pràctica. Conèixer i exercitar en els mètodes de difusió científica i en la organització i gestió d'activitats en museologia.
Resum: To know the laws regulating and allowing the management of the palaeontological heritage, and how to develop this management. To know the problematic of the fossil sites management and open air musealization. To know the methods, technologies and management models of the palaeontological collections and to exercise in its practical use. To know and exercise in the scientific diffusion methods and in the organization and management of museological activities.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Paleontologia [4314104]
Pla d'estudis: Paleontologia [1161]
Document: Objecte d'aprenentatge



Anglès
4 p, 104.0 KB

Català
4 p, 104.5 KB

Castellà
4 p, 104.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-17, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir