Gestió i Difusió del Patrimoni Paleontològic [43134]
Pons Muñoz, Josep Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Management and Diffusion of Paleontological Heritage
Additional title: Gestión y Difusión del Patrimonio Paleontológico
Date: 2014-15
Abstract: Conèixer les diferents lleis que regulen i permeten gestionar el patrimoni paleontològic i com desenvolupar aquesta gestió. Conèixer la problemàtica de gestió dels jaciments de fòssils i llur museïtzació a cel obert. Conèixer els mètodes, tecnologies i models de gestió de les col·leccions paleontològiques i exercitar en la seva utilització pràctica. Conèixer i exercitar en els mètodes de difusió científica i en la organització i gestió d'activitats en museologia.
Abstract: To know the laws regulating and allowing the management of the palaeontological heritage, and how to develop this management. To know the problematic of the fossil sites management and open air musealization. To know the methods, technologies and management models of the palaeontological collections and to exercise in its practical use. To know and exercise in the scientific diffusion methods and in the organization and management of museological activities.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Paleontologia [4314104]
Study plan: Paleontologia [1161]Anglès
4 p, 104.0 KB

Català
4 p, 104.5 KB

Castellà
4 p, 104.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2014-09-17, last modified 2020-11-07   Favorit i Compartir