Information Technologies and Security [43341]
Borges, J. (Joaquim) (Joaquim) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Tecnologies de la Informació i Seguretat
Data: 2014-15
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul consisteix a proveir una introducció al processament de la informació, emfatitzant la teoria matemàtica de la informació i el seu tractament, la codificació per a la correcció d'errors, tècniques i codificació criptogràfica per a la seguretat de la informació, aplicacions a xarxes de comunicació i disseny d'aplicacions.
Resum: The objective of this module consists of providing an introduction to information processing, emphasizing the mathematical theory of information and its treatment, the encoding for error correction, techniques and cryptographic encoding for the security of the information, applications to communications networks, and the design of applications.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Enginyeria Informàtica /Computer Engineering [1269]
Document: Objecte d'aprenentatge



Anglès
3 p, 102.8 KB

Català
4 p, 102.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-17, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir